- OMDÖMEN - 

Anton Eriksson Stockholm

 Det var jag och farsan som skulle börja övningsköra och börja med att gå handledarkursen. Vi kunde bara gå på helgen och det var svårt att hitta kurser. Lämnade in en förfrågan på hittahandledarutbildning.se  på vinst och förlust och bara efter ett par minuter hade jag fått ett förslag som passade oss perfekt. 

Nathalie PeterssonMölndal

Jag vill egentligen bara se om jag kunde få tag i en billigare introduktionsutbildning eftersom jag hade en väldigt begränsad budget. Via  hittahandledarutbildning.se fick jag ett förslag som sparade mig flera hundra kronor. Jättebra tjänst. Kostar ju heller inget att använda. 

Kjell ThorénNacka 

Inte svårt alls. Skickade bara in att vi var två som vill gå utbildningen och att vi helst ville gå kvällstid. Efter några minuter plingade det till i mejllådan och så hade vi ett förslag som funkade. 

Linda Wikander

Jag VAR faktiskt ganska så tveksam till om det skulle funka. Gratistjänster är sällan något att ha, men de finn ju inget att förlora på att prova. Blev förvånad att det gick så snabbt och handledarutbildning gick bra den oxå. 

Har du använt vår tjänst och vill lämna ett omdöme? Skicka en kort recension till oss och gärna en bild som vi kan använda.